НАЗАД НАЧАЛО
 
     
химически полиестерни кабини санитарни

химически
тоалетни

полиестерни кабини
с WC и душ

санитарни
контейнери

   
Контейнерите, които нашата фирма предлага са фабрично сглобени. Изградени от метална констpукция, облицовани с галванизирана ламарина с изолация 4 см от пресован стиропор. Вътрешната облицовка е от PVC ламперия , вградена е Ел. инсталация, телефония и internet. Подовата част се състои от метална конструкция, покрита с fiber-ciment плоча за изолация и е покрита с линолеум. Осигурена е отлична топло- и звукоизолация. Материалите са устойчиви на температурни амплитуди и корозия. Качеството на производството отговаря на европейските стандарти и притежава сертификат на производителя.
 

 

 

Мобилни WC от ХЕКИМ ООД

Ви предлага няколко варианта за толетна.


Всеки един от металните, фибер контейнерите и полиестерните кабини може да бъде поръчан с монтирана тоалетна или душ помещение или като изцяло санитарен контейнер/кабина.В зависимост от размера се изчислява колко санитарни помещения побира.
Ако никой от нашите стандартни модели не изпълнява изискванията на клиента се изработва специален проект по зададени параметри.
При този вид тоалетни оборудването включва тоалетна(моноблок или клекало), мивка и изградена електрическа и В и К инсталации до външна стена.Към това може да се прибави и душ с корито и опция за монтиране на бойлер.В санитарните контейнери/кабини се поставят и писоари.
Ако нямате възможност за монтиране на В и К инсталация ХЕКИМ ООД предлага и химически тоалетни. Те са оборудвани с клекало/седалка, писоар и резервоар за вода, който захранва мивката.
Компактни и леснопреносими те предлагат и богат избор на цветове.