НАЗАД НАЧАЛО
 
 
Сайдинг Снимки Борд Снимки

Сайдинг Снимки

Борд Снимки

 Сглобяемите постройки, които нашата фирма изгражда са от сандвич панели. Сградата е с метална констpукция. Панелите са изградени от фиброциментови плоскости и пресован стиропор за по-добра изолация. Осигурена е отлична топло- и звукоизолация. Електрическата инсталация е напълно изградена и по стандарт е външна. Материалите са устойчиви на високи и ниски температурни амплитуди и корозия. Качеството на сграда отговаря на европейските стандарти и притежава сертификат.
 

 

 

Най - новите технологии в
облицоването на
вътрешни и външни фасади.
Безвредни и екологично чисти.

Нова Американска технология за облицоване на фасади.Негорими материали, с високи термо - и звукоизолационни характеристики, водонепропускливи, боядисват се с всички видове бои.

Fiber Cement от ХЕКИМ ООД
Fiber цимента е нов негорим материал, изработен по съвременна технология от безвредни за здравето съставки. Използва се за облицовка на външни и вътрешни стени, подова настилка и декорация. Той е изключително здрав, водонепропусклив и устойчив на климатичните влияния. Пребоядисването му е лесно и икономично.
Файбърциментовите плоскости се произвеждат изцяло от екологично чисти материали, съобразени с изискванията за опазване на околната среда. Не гният, имат дълъг живот и са негорими. Водонепропускливи. Лесни за обработка. Не изискват мазилка.
Лесни за монтаж и устойчиви на замърсяване от химически вещества. Нямат мирис и осигуряват висока звуко- и топлоизолация. Изключително устойчиви на атмосферни влияния.
Изпълнение на специални поръчки по проект на клиента.