НАЗАД НАЧАЛО
 
 
къщи - снимки

къщи - снимки

 


Сглобяемите постройки, които нашата фирма изгражда са от сандвич панели. Сградата е с метална констpукция. Панелите са изградени от фиброциментови плоскости и пресован стиропор за по-добра изолация. Осигурена е отлична топло- и звукоизолация. Електрическата инсталация е напълно изградена и по стандарт е външна. Материалите са устойчиви на високи и ниски температурни амплитуди и корозия. Качеството на сграда отговаря на европейските стандарти и притежава сертификат.
 

Съвременна технология - символ на сигурността

Сглобяеми постройки Американски стил за офиси, търговски обекти, ваканционни селища,

бунгала, спални и столови за строителни обекти, тоалетни и бани...

Офис постройки от ХЕКИМ ООД
Монтажът на сглобяемите постройки се извършва върху предварително изготвен фундамент – армирана бетонова плоча, съобразно изискванията на проекта.
Основният материал, който използваме при производството на сглобяемите постройки е сандвич панел, състоящ се от метална решетка, с вграден пресован стиропор с дебелина 60 мм и облицован от двете страни с FIBER-циментови плоскости.
Свързването на стените според особеностите на сградите може да бъде както преминаваща система, така и цялостно, монолитно при сградите с елементна система.
Цялата носеща система и покривните греди са изработени от стоманени материали.
Вътрешните монолитни стени могат да бъдат единствено с гипсова облицовка.
За външните стени се използват гладки FIBER-циментови плоскости, като по желание могат да бъдат с десен, имитиращ дърво, тухли и други.
За покривна облицовка стандартно се използва червен ондулин плоскост. По желание облицовка от керемиди, както и боядисана в различни десени галванизирана ламарина.
За облицовка на тавана се използват FIBER-циментови плоскости с дебелина 12.5 мм. За изолация на тавана се използва стъклена вълна с дебелина 100 мм.
Външните врати са алуминиеви. По желание могат да бъдат използвани PVC врати или стоманени врати. Дограмата на прозорците е от PVC. По желание могат да бъдат използвани дървени, PVC с имитация на дърво, алуминиеви. Интериорните врати са дървени MDF-прес.
При стандартната ни система електрическата и санитарната инсталации са външни върху мазилката. По желание могат да бъдат под мазилката.
За външната фасада се използва боя на акрилна основа, за вътрешните части се използва боя на пластична основа, за металните части се използва блажна боя върху грунд.