НАЗАД НАЧАЛО
 
         
модели стандартни контейнери конфигурация от контейнери контейнери от фиброцимент вътрешен изглед

модели

стандартни контейнери

конфигурация от контейнери

контейнери от фиброцимент

вътрешен изглед
на контейнери

   
Контейнерите, които нашата фирма предлага са фабрично сглобени. Изградени от метална констpукция, облицовани с галванизирана ламарина с изолация 4 см от пресован стиропор. Вътрешната облицовка е от PVC ламперия , вградена е Ел. инсталация, телефония и internet. Подовата част се състои от метална конструкция, покрита с fiber-ciment плоча за изолация и е покрита с линолеум. Осигурена е отлична топло- и звукоизолация. Материалите са устойчиви на температурни амплитуди и корозия. Качеството на производството отговаря на европейските стандарти и притежава сертификат на производителя.
 

 

Метални контейнери от ХЕКИМ ООД


Контейнерите, които нашата фирма предлага са фабрично сглобени. Изградени от метална констpукция, с обработено по галваничен начин трапецовидно секционно тяло от метални листове. Конструкцията на покрива е от U образна външна рамка, носеща затворени профили, с изолация от матраци от минерална вата с дебелина 80 мм. (14кг/мм?). Вградена е Ел. инсталация (2000W, 220V), кабели за контактите – 3х2,5мм?, за осветлението – 2х1,5мм?, телефония и интернет. Подовата част се състои от конструкция от хоризонтални профили, покрита с fiber-cеment плоча с дебелина 16мм. и подова настилка балатум. Осигурена е отлична топло- и звукоизолация. Материалите са устойчиви на високи и ниски температурни амплитуди и корозия.
Външната височина е 2,60м, вътрешната е 2,32м.
Качеството на производството отговаря на европейските стандарти и притежава сертификат (ISO 9001: 2000 и DIN 4102- 2 A2) на производителя.
Контейнерите ни са изработени по нова беззаваръчна технология, която позволява лесен монтаж и демонтаж.
Използват се нови напреднали технологии и материали, което ни позволява да поддържаме висок стандарт на качество.
ХЕКИМ ООД приема и изпълнява поръчки за контейнери по проект на клиента.

Модулни контейнери от ХЕКИМ ООД
Модулните контейнери се изработват от стандартни контейнери, които се проектират съгласно техническите изисквания на клиента. С премахването на свързващите стени се свързват няколоко модула, за да се постигне исканата квадратура и външни размери.
Както стандартните, така и модулните контейнери могат да се поствят един върху друг. ХЕКИМ ООД предлага и метални стълби за свързване на етажите, които се изработват съобразно индивидуалния проект.
ХЕКИМ ООД приема и изпълнява поръчки за контейнери по проект на клиента.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗАВАРЕНИ КОНТЕЙНЕРИ

НАЧИН НА ПРОИЗВОДСТВО:
Модулна конструкция с трапецовидно сечение от студено валцувана ламарина.

СТЕНИ:
Външната повърхност на външните стени е направена от студено валцувана трапецовидна ламарина с дебелина 0.80 мм и дълбочина 29 мм; топлоизолацията е осигурена чрез твърда полистренова пяна с дебелина 40 мм, поставена върху вътрешните и външни стени; вътрешната повърхност на външните стени, както и двете лица на вътрешните стени са с РVC покритие (по желание повърхностите могат да бъдат боядисани със сатенена боя, или да са от циментово-талашитни плоскости).

ОБЛИЦОВКА НА ТАВАНА:
С оглед осигуряване на топлоизолация се използва стъклена вълна с дебелина 40 мм, а като облицовка за тавана се използва РVC покритие.

ВРАТИ:
Касите на вратите са стоманени, като касата на външната врата е с изолация чрез гумен фитил, а вратата е ламаринена. Вътрешните врати са от MDF. Размерите на външната врата са 830 х 1960 мм, на вътрешните – 820 х 1945 мм, и на вратата на тоалетната – 600 х 1960 мм.

ПРОЗОРЦИ:
Дограмата на прозорците е на РVC основа, като се поставят стъкла с дебелина 4 мм.(По желание може да се използва стъклопакет, при условие че разликата в цената се доплати). В кухнята, тоалетната, душ помещението се използва електрически аспиратор. Р: (1000 х 1170 мм), V(600 х 400 мм).

ПОД:
Върху хоризонтални профили или върху MDF се монтира циментово-талашитна плоскост с дебелина 16 мм. Като подово покритие се използва балатум, а за мокрите помещения се използва РVC подово покритие.

ИНСТАЛАЦИИ:
Според плана за разпределение има електрическа инсталация за 2000 W, телефонна инсталация, санитарна инсталация (тоалетна, душ, мивка в банята и мивка в кухнята). Електрическата инсталация при контейнерите с РVC стенни облицовки е под мазилката, а при контейнерите с циментово-талашитни плоскости – върху мазилката посредством канали за РVC кабели.

БОЯ:
С цел почистване от маслата, външните повърхности на контейнерите се третират като първи слой със свързващ промишлен грунд, преди фосфатирането, и като последен слой – със свързваща промишлена боя, която се полага посредством специален уред за мембранно впръскване.

РАЗМЕРИ:
Размерите на първи тип контейнери са 2.4х6х2.6:14.4 м?, на втори тип контейнери 3х7х2.6:21 м?.Теглото на първия тип контейнери е средно 1500 кг, а на втория тип контейнери – 2500 кг.

ПОВДИГАТЕЛНА СИСТЕМА:
За извършване на товаро-разтоварни работи по краищата на контейнера са монтирани скрити ринг-болтове, за които се захващат метални въжета посредством шегели.

ПОЛИУРЕТАНОВИ САНДВИЧ-ПАНЕЛ КОНТЕЙНЕРИ
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПАНЕЛИ НА ВЪНШНИТЕ И ВЪТРЕШНИТЕ СТЕНИ
Панелите се произвеждат като между специално оформена галванизирана ламарина се инжектира полиуретанова пяна с дебелина 40 мм и плътност 40 кг/м?, след което двустранно се третират по метода на праховото боядисване с дебелина 0.55 мм. Дебелината на панела е 4 см.

ПОКРИВНО ПОКРИТИЕ:
Покривното покритие е изработено от галванизирана ламарина с трапецовидно сечение с дебелина 0.55 мм и дълбочина 27 мм, като отвеждането на дъждовната вода се осигурява посредством ъгловите колони.

ВРАТИ:
Касите на вратите са с ламаринена рамка. Вътрешната и външната повърхности на външните врати са изработени от боядисана галванизирана ламарина с дебелина 0.55 мм. Вътрешната изолация на вратите се осигурява благодарение на полиуретан. Вътрешните врати са изработени от талашит с дъбова облицовка или от MDF. Размерите на външните врати са 915 х 1205 мм. В кухнята, тоалетната, душ помещението вентилацията се осигурява чрез електрически аспиратор.

ПОД:
Върху хоризонтални профили се монтира циментово-талашитна плоскост с дебелина 16 мм. Като подово покритие се използва балатум.

ИНСТАЛАЦИИ:
Според плана за разпределение има електрическа инсталация за 2000 W, телефонна инсталация, санитарна инсталация (тоалетна, душ, мивка в банята и мивка в кухнята). Инсталациите са положени върху мазилката.

БОЯ:
Касите на вратите и прозорците се боядисват с електростатична прахова боя. Вътрешните и външните повърхности на стенните панели са третирани по метода на праховото боядисване.

РАЗМЕРИ:
1-ви ТИП: Обявени размери 2.40 х 6.00 х 2.60 м
Външни нетни размери: 2.46 х 5.93 х 2.60
2-ри ТИП: Обявени размери 3.00 х 7.00 х 2.60 м
Външни нетни размери: 2.92 х 6.89 х 2.60

ТЕГЛО:
Тегло на контейнерите: 1-ви тип: 1300 кг.
2-ри тип: 1650 кг.

ПОВДИГАТЕЛНА СИСТЕМА:
За извършване на товаро-разтоварни работи по краищата на контейнера са монтирани скрити ринг-болтове, за които се захващат метални въжета посредством шегели.