НАЗАД НАЧАЛО
 
     
полиестерни кабини кабини от сандвич панел кабини от фиброцимент

полиестерни кабини

кабини от сандвич панел

кабини от фиброцимент

 

 

 

Системата модулни кабини hekim е продукт на напреднали технологии и съвременни форми. Всички панели от модулната система са произведени от стъклопласт и полиестер(СРТ) с инжектирана твърда полиуретанова пяна. Благодарение на това имат отлична топло- и звукоизолация. Материалите са устойчиви както на високи, така и на ниски температури, не гният и не корозират. Вратите и прозорците са с алуминиева дограма. Стъклата са от темперовано автомобилно стъкло с дебелина 5 мм. Електрическата инсталация се състои от автоматичен предпазител, контакт за напрежение, ключ за осветление и осветително тяло.Стандартният цвят е бял.Качеството на производството отговаря на европейските стандарти и сертификати.
 

XЕБО МОДУЛНИ КАБИН СИСТЕМИ

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ХЕБО Модулни Кабин Системи са дело на водеща технология и съвременно проектантско разбиране. Използваните в системата панели намират различно приложение според целите, благодарение на което могат да бъдат произведени различни видове ХЕБО.

ВИД НА ПРОИЗВОДСТВОТО: Всички панели, изграждащи Модулната Система са изработени от полиестерен (СТР) материал с добавка на стъклена вата, двустранни са и се произвеждат чрез инжектиране на твърда полиуретанова пяна. Благодарение на тези особености се осигурява в голяма степен топлоизолация и шумоизолация.
Тъй като модулната система е изградена от панели, произведени чрез добавка на стъклена вата към полиуретановите панели, това позволява тяхното измиване, не гният, не ръждясват, лесно се почистват.
Поради характеристиките на материалите, от които се произвеждат ХЕБО кабините, последните са леки, но изключително надеждни и здрави. ХЕБО Модулни Кабин Системи се произвеждат серийно.

МОНТИРАНЕ НА ХЕБО КАБИНИТЕ КЪМ ОСНОВАТА: На мястото, където ще бъдат монтирани кабините се отлива бетон с височина 10 см. Кабината се свързва към бетонената основа посредством стоманени болтове.

ПРОЗОРЦИ и ВРАТИ: Дограмата на ХЕБО Модулните Кабин системи е алуминиева. Стъклата са темперни, с дебелина 5 мм, автостъкла.

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ИНСТАЛАЦИЯ: Състои се от автоматични бушони, контактни ключове, кабелна инсталация и осветителна арматура.

ЦВЕТОВЕ: Цветът на панелите при стандартната ХЕБО Модулна Кабин Система е мръсно бял. По желание могат да бъдат използвани различни цветове (различните цветове се заплащат допълнително)
Изделията ни притежават Документ за съответствие на качеството, издаден от Турски Стандартизационен Институт.