НАЗАД НАЧАЛО
 
 
хале - снимки

хале - снимки

 


Сглобяемите постройки, които нашата фирма изгражда са от сандвич панели. Сградата е с метална констpукция. Панелите са изградени от фиброциментови плоскости и пресован стиропор за по-добра изолация. Осигурена е отлична топло- и звукоизолация. Електрическата инсталация е напълно изградена и по стандарт е външна. Материалите са устойчиви на високи и ниски температурни амплитуди и корозия. Качеството на сграда отговаря на европейските стандарти и притежава сертификат.
 

 

 

Съвременна технология - символ на сигурността

Промишлени халета от сандвич панели или от ламарина, складови бази, гаражи...

 

Халета от ХЕКИМ ООД
HEKIM ООД предлага ефективни и бързи решения за Вашето производство. Промишлените халета с облицовка т фиберциментови панели или от ламарина са трайно решение за закрити площи с голяма квадратура.
Материалите, от които се изработват са с високо качество и крайния продукт е устойчив на земетръсни и климатични влияния. Срокът за монтаж е не повече от един месец. Няма ограничения във височината и размера.
С кратките си срокове за монтаж и дългия си живот халетата, които фирма ХЕКИМ ООД предлага, се превръщат в най – изгодното решение на Вашите проблеми.